Председателят на руския парламент Вячеслав Володин заяви, че западните лидери

...
Председателят на руския парламент Вячеслав Володин заяви, че западните лидери
Коментари Харесай

Москва: Западът е превърнал Украйна в терористична държава, имат кръв по ръцете си

Председателят на съветския парламент Вячеслав Володин съобщи, че западните водачи имат кръв по ръцете си, защото поддържат украинския президент Володимир Зеленски и тази поддръжка е довела до основаването на „ терористична страна “ в центъра на Европа, съобщи Ройтерс.

„ В резултат на терористична офанзива, осъществена от незаконния киевски режим, беше погубен военният сътрудник Владлен Татарски (Максим Фомин) и бяха ранени доста хора. Подкрепата на Вашингтон и Брюксел за киевските управляващи докара до основаването на терористична страна в центъра на Европа “, написа Володин в канала си в „ Телеграм “. Той също по този начин акцентира, че няма опрощение за тероризма и против него се води жестока битка в целия свят. „ С терористите не се договаря, те се унищожават “, съобщи Володин.

Председателят на Държавната дума напомни, че наскоро беше убита журналистката и политическа анализаторка Дария Дугина, а чиновниците на Федералната работа за сигурност (ФСС) са предотвратили редица терористични офанзиви „ против публицистите Владимир Соловьов, Маргарита Симонян, Дмитрий Кисельов, Евгений Попов, Олга Скабеева, Тигран Кеосаян и създателя на телевизионния канал „ Царград “ Константин Малофеев “, уточни ТАСС.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР