Председателят на ПП АБВ Румен Петков взе участие в среща

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков взе участие в среща
Коментари Харесай

Дискусия „България и Новия ред“ в Дома на културата в Пловдив постави ключови въпроси за сигурността на страната ни в настоящата реалност, когато войната не е абстрактно понятие 

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков взе присъединяване в среща – диалог „ България и Новия ред “ в Дома на културата в Пловдив, проведена от Обществена самодейност „България и новите предизвикателства“ и Политическа партия АБВ. В събитието се включиха офицери от запаса, представители на българския политически живот, народни представители и доста жители.

В рамките на събитието бяха сложени редица въпроси за сигурността на страната ни в разнообразни аспекти в подтекста на войната в Украйна, за справяне с бежанските потоци и за актуалните и бъдещите взаимоотношения и с Русия, и с Украйна, поради дълбоките исторически връзки на България и с двете страни.

В текста на Призива си към българските жители, общественици и политически ангажирани лица Обществена самодейност „България и новите предизвикателства“ декларира

„ …Българското държавно управление и подкрепящото го парламентарно болшинство, водени от рисковани подбуди, в зле затулен опит да притъпи и пречупи несъгласието на болшинството българи с пагубното им за страната ръководство, скрито и очевидно, прави ТЕЖКО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ!Мирът не може и не би трябвало да се открива с медийна дезинформация и смъртоносни оръжия, а с дейни политически дейности и гъвкава дипломация!

Българските жители не могат и не би трябвало да бъдат безучастни към ориста на нашата Родина!БЪЛГАРИЯ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА И НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА В ПОДГОТОВКАТА НА Съединени американски щати И НАТО ЗА ВОЙНА С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!… “

Румен Петков: В актуалната действителност преди всичко е подложен ползата и сигурността на България

Председателят на АБВ акцентира занижения граничен надзор при навлизането на бежанските потоци у нас, който води след себе си поредност от опасности: – Здравни, тъй като в Украйна огромна част от имунизациите, които за България и за Европа са наложителни, отсъстват от ваксинационниякалендар на украинците;– Занижен граничен надзор за оръжие, опиати и пари;– Липса на изясненост за преодоляване на евентуалните, а тук-там у нас, към този момент и действителни спорове сред украински и съветски граждани;

Георги Илчев, член на ИБ на Политическа партия АБВ, водач на АБВ-Пловдив: Сегашните процеси ще повлияят на живота ни по метод, по който не сме допускали в никакъв случай. И единствено смелостта да погледнем действителността в очите, без агитация и без слугинаж, ще ни помогне да преминем през компликациите и да се съхраним като българи.

Иван Петков, депутат от КП „ Българска социалистическа партия за България “: И аз, и всички наши сътрудници в КП „ Българска социалистическа партия за България “ бяхме тези, които се противопоставихме на глобите против Русия

Иван Петков акцентира неналичието на историческа просветеност, осведоменост и сдържаност към получаваната информация от страна на младежите, освен в България, само че и в целия свят.

Проф. Нина Дюлгерова: 21 век е векът на енергийните войни

Великите сили вземат решение вътрешните си проблеми с външни спорове. Включването на България във войната, без значение в какъв формат, не е добре, тъй като в тази война няма да победи Украйна. За следващ път се прави опит България да се трансформира в плацдарм против Русия. Колко пъти България ще бъде следващият боен опит и да ни вкарват в игра, която няма да спечелим.

Доц. Григор Сарийски: Предстои тотално пренареждане на световните вериги на добавена стойност

В основата на събитията към Украйна стои финансовият интерес – отслабването на $ и усилване на еврото. Ще станем очевидци на края на световния капитализъм във типа, в който го познаваме. Неприятните събития, които предстоят, ще усетим първо в областта на финансите.

Ген. Йохан Петков: Мирът няма да се откри с оръжия, а единствено с дейни политически дейности. В момента, в който България даде на Украйна каквото и да е оръжия, тя става участник в спора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР