Председателят на политическа партия МИР Симеон Славчев внесе днес писмо

...
Председателят на политическа партия МИР Симеон Славчев внесе днес писмо
Коментари Харесай

Партия МИР с искане до МВР и общината да стопират София Прайд

Председателят на политическа партия МИР Симеон Славчев внесе през днешния ден писмо до министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и до кмета на Столична община Йорданка Фандъкова с искане да бъде неразрешено провеждането на " София прайд ", очакван за 17 юни тази година. Основните претекстове на партия МИР за възбрана на прайда в София са нарушение на правата на децата, на обичайното българско семейство и на по-голямата част от българското общество, както и заради нарушение на етичните и моралните публични правила и големият риск от съществено нарушение на публичния ред в столицата.

" В миг, в който българското общество е мощно разграничено е изцяло неприемливо провеждането на събитие каквото е " София прайд ", което още повече ще раздели обществото и ще докара до ескалация на напрежението в столицата. За нас от партия МИР възобновяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество са главен приоритет и точно за това се противопоставяме на следващия опит за разделяне в българското общество и налагането на джендър идеологията като естествен модел на подражателство и държание. Изконно право на всеки човек и дете е да живее в същинска и здрава фамилна среда, построена от фамилни двойки от мъж и жена. С провеждането на " София прайд " с изключение на правата на обичайното българско семейство и на огромна част от българското общество, се нарушават и правата на българските деца ", съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той беше безапелационен, че партия МИР ще продължи да пази българските обичаи и полезности, съхранили България и българския жанр и излъчени от потомство на потомство епохи наред.

" Българско фамилията е главният и най-важният конструктивен детайл на българското общество и излизането на България от демографската рецесия и съхранението на обичайните фамилни полезности и българския жанр би трябвало да бъде първи и главен приоритет на всеки българин, на всеки политик и на всяко държавно управление. Именно за това през днешния ден повече от всеки път е належащо българите да се обединим и да запазим обичайното българско фамилията и най-много да защитим децата си от джендър идеологията. Тя разрушава моралните и етичните правила на българското общество и заплашва българския жанр ", съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Той прикани всички българи да се подпишат в подписката с искане за осъществяване на народен референдум с въпрос " Подкрепяте ли възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола в просветителната система на възпитаници ".

От партия МИР приканват Министерство на вътрешните работи и Столичната община да проявят здрав разсъдък и неотложно да забранят провеждането на " София прайд ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР