Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов подкрепи инициативата на МГЕРБ-София за Европейския ден за борба с трафика на хора

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов поддържа самодейността на Младежи ГЕРБ-София, отдадена на Европейския ден за битка с трафика на хора, оповестиха от партията. Цветанов и младежите раздаваха флаери с информация за трафика на хора на народните представители и посетители на Народното събрание. Младежите дадоха листовки и на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и нейния заместител Емил Христов.
 1-8  2-9  3-6  4-5  5-4  6-3
Цветан Цветанов, който е и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, приветства самодейността на младежите от ГЕРБ, като означи, че такива осведомителни акции са част от огромната борба против закононарушението трафик на хора, в която са въвлечени редица институции. „ Превенцията е допустима единствено в случай че има отлична осведоменост измежду обществото за същността на това събитие “, уточни Цветанов.

„ На Европейския ден за битка с трафика на хора желаеме да осведомяваме обществото за вероятни способи за противопоставяне на това закононарушение. Младите хора би трябвало да сме моторът на такива потребни за хората осведомителни акции “, показа ръководителят на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков.

„ Като млади дами ние сме длъжни да създадем явен апел към дамите, търсещи професионална реализация и по-добри благоприятни условия в чужбина, да обръщат внимание на притеснителните сигнали, с цел да не попаднат във съдбовната примка на трафика на хора “, сподели на собствен ред Йоанна Драгнева от групата на ГЕРБ в СОС.

Според общинския консултант от ГЕРБ-София Михаела Иванов осведоменият избор е верният избор. Тя изясни, че във флаерите, които младежите раздаваха през днешния ден в Народното събрание, се съдържа доста значима информация за същността на трафика на хора и методите на предварителна защита.

Днес в 17:30 часа младежите от ГЕРБ-София ще раздават флаери и на жителите и гостите на столицата по пешеходната част на бул. „ Витоша “. Кампанията ще продължи с кръгли маси в София и Велико Търново надлежно на 1 и 2 ноември 2018 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР