Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Когато местната власт е стабилна, стабилна е и държавата

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна довечера с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Раковски.

Срещата се организира в читалище „ Св.Св. Кирил и Методий “, като на нея участваха и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ-Пловдив област Павел Гуджеров, регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и депутатите Младен Шишков, ген. Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Когато локалната власт е постоянна – постоянна е и страната. Местната власт би трябвало да бъде подпомагана, само че това е допустимо, когато страната има мощна стопанска система. В ГЕРБ желаеме да вършим политики, които стигат до хората и могат да се усетят “, съобщи Цветанов пред актива на ГЕРБ-Раковски.

Председателят на ПГ на ГЕРБ изясни, че бюджетът за 2019 година планува нарастване на заплатите в бюджетната сфера с 10% и на учителските хонорари с 20%. „ Отпускат се 500 млн. лева повече за опазване на здравето и 500 млн. лева повече за обучение. Ще изразходим толкоз, какъв брой можем да изкараме и по този начин няма да натоварим страната. Това е действителната политика на ГЕРБ в полза на жителите “, посочи той.

Цветанов акцентира, че в ГЕРБ предварителни избори не са обсъждани. „ За 2019 година планираме да участваме в европейски и локални избори. Вотът за членове на Европейския парламент ще бъде барометър за настроенията на хората и един триумф на тези избори ще даде подтик на подготовката ни и за локалните “, означи зам.-председателят на ГЕРБ.

По отношение на президентското несъгласие върху данъчните закони Цветанов разяснява, че новите промени в действителност ще натоварят притежателите на по-мощните коли, които са на 20 или повече години.

„ За други притежатели – като да вземем за пример тези на 14 – годишни коли – ще има облекчения “, осведоми той. „ Ето за какво нашите срещи са толкоз значими – имаме опцията да ви кажем за какво вършим дадени промени “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

На собствен ред регионалният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев увери зам.-председателя на ГЕРБ, че регионалната конструкция е подготвена за идните избори и благодари за гласуваното доверие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР