Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с бившия министър-председател на Литва Андриус Кубилиус

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна през днешния ден в Хелзинки с някогашния министър-председател на Литва Андриус Кубилиус, който понастоящем е почетен член на борда на Центъра за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Двамата разговаряха в границите на полемиката "Троловете на Кремъл и опциите на Запада да противодейства на вражеско въздействие ", проведена от мозъчния концерн.

Кубилиус бе измежду основните представители на кръглата маса. По време на изявлението си той акцентира, че отворените демократични общества, които разчитат на мрежи и нови технологии в всекидневието си, са изключително уязвими.

„ Когато интернет пространството бъде нечисто от подправени вести и дезинформация, това слага под риск демократичните ни правила и полезности “, уточни Цветанов и добави, че главният ни инструмент за противопоставяне е разпространението на същински вести за действителните достижения на нашите държавни управления.

Основните офанзиви на Кремъл са ориентирани към дезинформиране и манипулиране на европейските жители, тъй като режимът не утвърждава западната ориентировка на политическите елити и усеща опасност от демократизацията на страните в непосредствена непосредственост до границите й като Украйна и Грузия.

Цветан Цветанов и Андриус Кубилиус разискаха главните трендове в бранш „ Киберсигурност “ и благоприятни условия за противопоставяне на хибридните офанзиви на национално, европейско и интернационално равнище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР