Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов присъства на съвместна среща между Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва на взаимна среща сред структурите Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област. Събитието се организира в Централата на ГЕРБ в София, като в него участваха и координаторите на двете структури Ивайло Петков и Васил Цветков, който е и депутат. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Пред младежите Цветанов съобщи, че ще разчита на тях в идните акции за европейските и локалните избори през 2019 година Младежите споделиха терзанията си пред зам.-председателя на ГЕРБ по отношение на набиращия сили феномен подправени вести, които целят манипулиране на публичното мнение и втълпяване на език на омразата.

Цветан Цветанов изясни, че МГЕРБ имат основна роля в битката с това неприятно събитие посредством персоналната си връзка с хората, както и посредством разобличаването на подправената информация онлайн.

"Като младежи е значимо да противодействате на популизма и подправените вести, а единственият метод е като разпространявате истината и служите като образец за морално и етично държание в всекидневието си, " сподели Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР