Председателят на партия Обединени земеделци и наследничка на поста на

...
Председателят на партия Обединени земеделци и наследничка на поста на
Коментари Харесай

Земеделският шеф Петя Ставрева става депутат, място й отстъпи новият кмет на Пазарджик

Председателят на партия " Обединени земеделци " и наследничка на поста на Анастасия Мозер - Петя Ставрева, влиза в Народното събрание. Бившата евродепутатка ще е новият народен представител от 13 МИР-Пазарджик от листата на " Продължаваме промяната - Демократична България " в 49-то Народно заседание. Ставрева влиза на мястото на Петър Куленски, който е новият кмет на община Пазарджик.

Политическа партия " Обединени земеделци " се причислиха офииално към обединението при започване на март за последните парламентарни избори на 2 април.

" След тези избори Петя Ставрева от Обединени земеделци, би трябвало да стане депутат от област Пазарджик, на мястото на Петър Куленски от името на Политическа партия - Демократична България.
В Пазарджик нейната партия дружно с Български земеделски народен съюз, Вътрешна македонска революционна организация, ССД и Новото време бяхме с Тодор Попов. Неведоми са пътищата ", разяснява по този мотив Димитър Петков - областен лидер на Български земеделски народен съюз, член на националното Постоянно присъствие на Български земеделски народен съюз и общински консултант от групата на Тодор Попов " Новото време ". Петков е и рекордьор по мандати - в този момент ще се закълне за шести път като консултант.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР