Председателят на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно

...
Председателят на парламентарната комисия по регионална политика, благоустройство и местно
Коментари Харесай

Председателят на регионалната комисия в НС търси решения за строителния сектор във връзка с инфлацията

Председателят на парламентарната комисия по районна политика, благоустройство и локално самоуправление в 48-то Народно заседание – инж. Коста Стоянов, се срещна през вчерашния ден с ръководителя на Управителния съвет (УС) на Камарата на строителите в България (КСБ), инж. Илиян Терзиев.

На диалога от страна на Камарата участваха още Любомир Пейновски – член на Изпълнителното бюро, инж. Любомир Качамаков, ръководител на регионалното посланичество в София, инж. Благой Козарев и Савин Ковачев, шеф на Правната дирекция.

Инж. Стоянов беше осведомен  от управлението на КАБ с проблемите  по използването на Методиката за изменение на цената на контракт за социална поръчка вследствие на инфлация.

Във връзка с това инж. Коста Стоянов ще насочи питане към вицепремиера по ръководство на европейските средства – Пеканов, предвид на използването на сходна  методика в останалите страни членки на Европейския съюз. 

Председателят на комисията  беше осведомен и със мнението на браншовата организация по отношение на насоките за кандидатстване по програмата за енергийно възобновяване на жилищния сграден фонд и  проблема  с фрагментите в строителния отрасъл.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР