Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов нарече Радан Кънев боклук

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов назова в Туитър евродепутата от " Демократична България " Радан Кънев " отпадък ". Конкретният мотив за държанието на Йорданов е изразената от Кънев позиция пред Европейския парламент за ниския % имунизирани в България.

" Острите, даже груби, отрицателни реакции против позицията ми не са непредвидени. Моята работа обаче не е да се одобрявам на всеки (дори и на зам.-председателя на до неотдавна най-голямата партия), а да бъда потребен, доколкото мога. У нас умират хора - наши близки, родственици, сътрудници, съседи. Умират, тъй като са неимунизирани. Жертви на безотговорна агитация и нерешителен популизъм. И аз ще продължа да върша каквото е по силите ми, процентът имунизирани и предпазени хора да се усили ", сподели Кънев във връзка реакцията на Тошко Йорданов.



В понеделник евродепутатът прикани Европейски Съюз да се намеси поради ниския % имунизирани в България.

Има Такъв Народ са твърдо " срещу " наложителната имунизация. Преди седмица Тошко Йорданов внесе законопроект, с който да забрани в задатък на здравния министър да вкарва наложителна имунизация против Covid-19. Така партията се нарежда твърдо в битка за антиваксърския избор, за който се борят и крайните националисти от " Възраждане ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР