Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов разговаря с представители на Националния демократически институт и Международния републикански институт

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работни срещи с шефовете за Европа на Националния демократически институт Робърт Бенджамин и на Международния републикански институт Пол Маккарти. По време на диалозите бяха обсъждани съответни аспекти на двустранната активност.

От ГЕРБ напомнят, че двете организации, дружно с европейските „Конрад Аденауер“ и „Ханс Зайдел“, постоянно вземат участие в обучителни стратегии и семинари на другите организации на ГЕРБ. В тази връзка Робърт Бенджамин осведоми, че Националният демократически институт възнамерява провеждането на цикъл от семинари, предопределен за млади водачи от разнообразни политически фамилии, които ще бъдат обучавани по тематики като „морал в политиката“, „механизми за интегритет в гражданското общество“ и други. С Пол Маккарти от Международния републикански институт беше контрактувано присъединяване в съответни мероприятия на ГЕРБ в края на март и началото на април 2019 година И в двата института ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов показа подготовката на партията за идните избори за Европейски парламент, както и значимостта на идващите избори – за локални органи на властта през есента на същата година.

В утрешния ден ще се организира Молитвената закуска с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в която с изключение на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов присъединяване ще вземат и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, депутатите Пламен Нунев (ГЕРБ) и Жельо Бойчев (БСП), зам.-министърът на спорта Ваня Колева, както и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР