Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи премията „ Студент на годината “.

Знанията ни дават благоприятни условия да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, акцентира Цвета Караянчева и прикани присъстващите младежи постоянно да се съизмерват с най-хубавите, с най-знаещите и с най-можещите.

Председателят на Народното събрание връчи огромната премия на Иван Маринов – студент в Технически университет – София, компетентност „ Топлоенергетика и нуклеарна енергетика “. Цвета Караянчева пожела на спечелилия сполучлива реализация, тъй като промишлеността на България се нуждае от готови инженери.

Сред присъстващите бяха ръководителят на Комисията по образонието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, специалисти и общественици.

Събитието се организира под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе проведено от Националното посланичество на студентските препоръки.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, измежду които докторант на годината, както и студент с българско поданство, учащ се отвън рамките на страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР