Председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ от Пловдив

...
Председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ от Пловдив
Коментари Харесай

Вежди Рашидов взе Владислав Горанов за свой съветник

Председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ от Пловдив Вежди Рашидов си взе за консултант в Народното събрание някогашния финансов министър Владислав Горанов.

Рашидов има и други двама нещатни сътрудници - Росен Димитров ще го съветва по правните въпроси, а Маргарита Александрова-Манова – по икономическите.

Бившата депутатка от „ Демократична България “ Антоанета Цонева се връща в Народното събрание, само че като помощник на Христо Иванов. Тя ще му оказва помощ по политиките за българите отвън граница, изборния развой и връзките с гражданското общество. Лидерът на „ Да, България “ има още една сътрудничка - Марияна Иванова - по организационните въпроси.

Другите 9 депутати от Пловдив на този стадий нямат сътрудници. Двама са и народните представители от района, които към този момент разполагат със съветници. Манол Генов от Българска социалистическа партия още веднъж ще разчита на връзките на Християн Тончев с медиите, той му помагаше и в 47-ото Народно заседание.

Стою Стоев от „ Продължаваме промяната “, който е юрист, пък е наел за юридически препоръки депутата от Политическа партия от предходния парламент Петър Кьосев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР