Председателят на Народно събрание Росен Желязков обяви образуването на парламентарни

...
Председателят на Народно събрание Росен Желязков обяви образуването на парламентарни
Коментари Харесай

НС избра председатели и секретари на парламентарните групи

Председателят на Народно заседание Росен Желязков разгласи образуването на парламентарни групи в 49-ия парламент.

Десислава Атанасова е ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, заместник-председатели са Деница Сачева, Теменужка Петкова и Румен Христов, а секретар е Евгения Алексиева.

Акад. Николай Денков и ген. Атанас Атанасов са определени за съпредседатели на ПГ на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, заместник-председатели са Владислав Панев, Калина Константинова, Людмила Илиева, Мирослав Иванов, Надежда Йорданова и Стою Стоев, секретар е Татяна Султанова-Сивева.

Костадин Костадинов е ръководител на ПГ на „ Възраждане “, заместник-председател е адв. Петър Петров, а Николай Дренчев е определен за секретар.

Председател на ПГ на Движение за права и свободи е Мустафа Карадайъ, заместник-председатели са Йордан Цонев, Халил Летифов и Хамид Хамид, а секретар – Адлен Шевкед.

Корнелия Нинова е ръководител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, заместник-председатели са Георги Свиленски, Атанас Зафиров, Иван Ченчев и Христо Проданов, определени за секретари са Ирена Анастасова и Деян Дечев.

Председател на ПГ на „ ИТН “ е Тошко Хаджитодоров, Ивайло Вълчев и Филип Станев са заместник-председатели, а Станислав Балабанов секретар.

С това работата на първото съвещание на 49-ото Народно заседание завърши. Утрешното съвещание стартира в 9.00 ч./БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР