Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се похвали с голямо признание

...
Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се похвали с голямо признание
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Голямо признание лично за мен

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев се похвали с огромно самопризнание от американско списание " Тайм " за Хювефарма. В персоналния си фейсбук профил той разгласи, че компанията е била показана от изданието. Ето какво написа Домусчиев:

Авторитетното американско списание " Тайм " показа на читателите си Хювефарма!

" За следващ път потвърждаваме че държим на професионализъм, устойчиви политики и внедряване на нови технологии. Това е огромно самопризнание за екипа на компанията и персонално за мен ".

Хювефарма, световен водач, специализиращ във ветеринарномедицински артикули с приложение в отглеждането на животни, започва взаимно дружество в края на предходната година, за промишлено произвеждане на Омега-3 мазнини. Независимо, че производството ще е предопределено главно за индустриални животни, новата гама масла от микро-водорасли (алги), създавани от Хюве Нутрасютикълс, ще е подобаваща за прилагане и при храни за хора и домашни любимци.

Това е огромна стъпка напред в наклонността за потребление на масла на растителна основа, които се смятат за жизненоважни за здравето както на животните, по този начин и на хората вместо употребяваните обичайно за производството на Омега 3 мастни киселини масла от риба.

Производството на тези артикули е в новия ферментационен цех на Хювефарма в гр. Пещера. Технологичният развой се реализира в следена и безвредна среда, която отстрани съществуването на тежки метали, наночастици от пластмаси и други отрови рискови за здравето, които могат да бъдат открити в рибните масла, употребявани главно до скоро за извличането на Омега 3.

Хювефарма е повече от подготвена за бъдещите провокации и благоприятни условия, написа още Домусчиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР