Председателят на комисията по международни въпроси на Държавната дума и

...
Председателят на комисията по международни въпроси на Държавната дума и
Коментари Харесай

Слуцки: Речта на Зеленски в ООН е лъжа, целяща да оправдае ядреното изнудване

Председателят на комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума и водач на ЛДПР Леонид Слуцки разкритикува речта на украинския президент Владимир Зеленски на Общото заседание на Организация на обединените нации.

По думите на Слуцки, Зеленски „ лъже от трибуната на Организация на обединените нации “. Парламентаристът го упрекна, че се пробва да оправдае личното си нуклеарно изнудване и обстрела от украинските въоръжени сили на АЕЦ Запорожие.

Така в речта си Зеленски още веднъж упрекна Русия, че употребява продоволствието и енергетиката като оръжие, а също по този начин съобщи, че Москва няма право на нуклеарно оръжие. Той също по този начин повдигна обвинявания за „ депортиране “ на деца от Донбас и сякаш хипотетични опити за изнудване с риска от утечки от АЕЦ Запорожие. Слуцки акцентира, че всички тези обвинявания са били неведнъж опровергани в Москва.

Зеленски също по този начин разгласи, че възнамерява да показа детайлности от предложенията си за разрешаване на обстановката в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и сподели, че Киев приготвя „ световна среща на върха за мир “.

Леонид Слуцки обаче твърди, че Зеленски е решил да стартира американското си турне с антируските „ истории на ужасите “, с цел да оправдае „ молбите “ си за нова финансова и военна помощ от Съединени американски щати. Според него украинският водач лъже, пробвайки се да оправдае своите американски господари, които доставят смъртоносни оръжия на киевския режим, от които, по думите на Слуцки, те убиват цивилни в Новоросия.

Слуцки акцентира, че Русия не съставлява опасност за никого и работи само, с цел да отбрани своите национални ползи и да подсигурява своята сигурност. Политикът означи още, че Русия се бори с възраждането на нацизма и избавя света от тази опасност.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР