Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси oбвини

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси oбвини
Коментари Харесай

Пелоси скочи на Тръмп, укривал истината за изнудването на Зеленски

Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси oбвини по време на конференция президента Доналд Тръмп, че се пробва да укрие истината за изнудването на украинския му сътрудник Владимир Зеленски.

Това се прави посредством скриване на всички записи на въпросния диалог, от който бяха оповестени стенограми.

Това е укриване, той взе участие в укриване, настоя тя.

Според нея, изпълняващият длъжността шеф на Националното разузнаване Джоузеф Макгуайър също е нарушил закона и тя цитира какво планува той в тази ситуация.

Сигналът против Тръмп не е бил предаден наввреме.
 Сигналът против Тръмп бил „ безпрецедентен”
Сигналът против Тръмп бил „ невиждан ”

Според него разобличителят " направи верните неща "

Не за първи път Пелоси упреква президента в изменничество и несъблюдение на отговорностите му. Но, по думите ѝ, към този момент става въпрос за ново равнище на безвластие.

Самите Тръмп и Зеленски настояват, че става въпрос за естествен, положителен диалог, а не за изнудване. Тръмп се разгласи за жертва на лов на вещици за следващ път.

Той упрекна Пелоси в крайни левичарски възгледи.

Сигналът на чиновник на разузнаването против Тръмп е в главната на процедурата по импийчмънт, оповестена от водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси след публикуването на информация, че Тръмп се е опитал да притисне украинския президент Владимир Зеленски да проверява семейство Байдън.
 Тръмп притискал Зеленски да проверява сина на Байдън
Тръмп притискал Зеленски да проверява сина на Байдън

Самият Байдън не има вяра в тези клюки, тъй като няма доказателства

Вчера беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.

Самият Байдън съобщи, че е " извънредно мъчно " да не гледаш на дейностите на президента Доналд Тръмп във връзка с Украйна като основа за " импийчмънт ". Той акцентира, че ще остане съсредоточен да " го победи " на изборите през 2020 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР