Председателят на журито Венсан Лендон целуна страстно по устните Карол

...
Председателят на журито Венсан Лендон целуна страстно по устните Карол
Коментари Харесай

Тазгодишния кинофестивал в Кан: Страстни целувки, хумор и много емоции

Председателят на журито Венсан Лендон целуна буйно по устните Карол Буке , а полският режисьор Йежи Сколимовски благодари поименно на магаретата , снимани във кино лентата му - заключителната гала на 75-ото издание на фестивала в Кан бе белязана от непредвидени моменти , съобщи Агенция Франс Прес.

Водещата Виржини Ефира зададе тона на церемонията, в който хуморът се провираше сред прочувствените моменти. В словото си актрисата сподели, че след края на тържеството ще се наложи да бъдат "върнати бижутата и подправените мигли ". "От на следващия ден възрастните хора в Кан ще наподобяват в действителност като възрастни хора " , разсмя тя публиката със закачката си към актьорите и актрисите, които от време на време наподобяват като неостаряващи на аления килим.

"Мислех, че това е моето жури, само че не, аз просто имах право на един глас, това е демокрацията ", стартира речта си ръководителят на журито Венсан Лендон. Той продължи политическата метафора, като акцентира с подигравка, че е прекомерно малко "да бъдеш президент, единствено един път, и то за 10 дни ". След което се обърна към шефа на фестивала Тиери Фремо с искане, подкрепено "единодушно от журито ", за още един мандат. "Още четири години ", стартира да скандира той.

Le Prix du 75ème Anniversaire méritait bien ce baiser entre Vincent Lindon et Carole Bouquet
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР