Председателят на Групата за приятелство с Р Турция в Народното

...
Председателят на Групата за приятелство с Р Турция в Народното
Коментари Харесай

Делян Пеевски прие Хакан Фидан в парламента

Председателят на Групата за другарство с Р Турция в Народното събрание Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи одобри министъра на външните работи на Турция Хакан Фидан в Народното събрание.

 

На срещата бяха разисквани взаимоотношенията на добросъседство и съдействие сред двете страни и икономическите, обществените и културни връзки сред народите на България и Турция.

 

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи изрази своята подготвеност за поощряване на съдействие сред двете страни и взаимна поддръжка. България твърдо застава и поддържа пътя на Турция към Европейски Съюз и подобряването на партньорство в НАТО, сподели Делян Пеевски.

 

Основна тематика на среща бе  увеличение на  общия стокообмена сред двете страни, като задачата е да доближи над  10 милиарда $ годишно.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски акцентира, че Движение за права и свободи е най-толерантната партия  в България и удостовери, че ще продължи да работи за  възстановяване на добросъседските връзки. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР