Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът
Коментари Харесай

Урсула Фон дер Лайен: Европа да затвори вратите си за 30 дни

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът да затвори границите си за несъществени пътувания, защото Европа се бори с разпространяването на ковид. 
" Колкото по-малко пътуват, толкоз повече можем да съдържаме вируса. Затова... предлагам на държавните и държавните ръководители да вкарат краткотрайно ограничаване на несъщественото пътешестване до Европейския съюз ", съобщи ръководителят на Европейска комисия, написа topnovini.bg.
Урсула фон дер Лайен желае Европейският съюз да вкара 30-дневна възбрана за хората да влизат в блока, в случай че пътуването им не е от значително значение, в опит да ограничи разпространяването на новия ковид.

В навечерието на срещата на върха на Европейски Съюз посредством видеоконференция Фон дер Лайен съобщи, че " предлагам на държавните ръководители и държавни управления да вкарат краткотрайни ограничавания за несъществено пътешестване до Европейския съюз ".

" Колкото по-малко пътуваме, толкоз повече можем да задържаме вируса ", каза  Фон дер Лайен във видео известие.

По думите й хората с дълготрайно престояване в Европейски Съюз или членове на фамилията на европейски жители, дипломати, лекари и здравни служащи биха могли да бъдат освободени от възбраната. Транспортните служащи също биха могли да бъдат освободени, с цел да оказват помощ за поддържане на придвижването на стоките.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Partizanin (преди 48 секунди) Рейтинг: 8086 | Одобрение: 2096 Добро Утро, Пенке! Това трябваше да го извършите още в първите дни - преди един месец и повече, да ви е*а в демократичните меки китки! Но вместо това - вие си намазахте задника с вазелин!Добрый совет всем: Сидите безшумно "До ", чтоб не случилось "После ".... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я въз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР