Председателят на енергийната комисия в НС от ГЕРБ Делян Добрев

...
Председателят на енергийната комисия в НС от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

Делян Добрев разобличи Асен Василев: Заради неговата такса върху газа Унгария ни спира за Шенген!

Председателят на енергийната комисия в Народно събрание от ГЕРБ Делян Добрев разобличи министъра на финансите Асен Василев, откакто през вчерашния ден Унгария заплаши да наложи несъгласие на присъединението на България към Шенген, в случай че не се анулира таксата върху преноса на съветски природен газ.

Това бе следващо предизвестие от страна на Унгария, а първото пристигна предходната седмица от министър-председателя Виктор Орбан.

Вижте коментара на Делян Добрев във Facebook:

Унгария ни заплаши с несъгласие за Шенген поради таксата от 20 лв. за пренос на газ.
Я чакайте малко. Това не е ли онази такса, с която Асен Василев се хвали преди месец пред " Файненшъл таймс " по какъв начин сме ги блъснали руснаците? И по какъв начин освен ще заплащат, ами и хоро ще играят!

Чакай, чакай... Това не е ли таксата, която трябваше първо да се събира от Булгартрансгаз, след това от Агенция Митници към министъра на финансите и нито едните, нито другите събраха пукнат лев?

Чакай, чакай, чакай... Това не е ли таксата, поради която Асен Василев заложи в бюджета близо 3 млрд лв. повече доходи и надлежно толкоз разноски?

Опааааа! Това не е ли същата такса, поради която Народното събрание ще се събира изключително в понеделник и депутатите " ще си счупят краката от бързане " с цел да анулират? Не трябваше ли по думите на Асен Василев да е противоположното? Така да ги притиснем с тая такса, че да ни молят да влезем в Шенген?!
Совите не са това, което са! И не мигат!

P. S. Хелоу, Файнаншъл таймс? Няма ли да извършите някакъв " фолоу ъп " по тази тематика или ви се коства обикновено да ви вземат за шарани?

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР