Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно със зам.-председателите на ДПС

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заедно със зам.-председателите на ДПС
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ на вечеря-ифтар в Чорлу: Минахме през много изпитания, но станахме силна партия

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дружно със зам.-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и доктор инж. Хасан Азис, който е и кмет на община Кърджали, участваха на тържествена вечеря-ифтар в град Чорлу, проведена от представителството на Движение за права и свободи в регион Тракия.
 Ифтар Чорлу9
Делегацията на Движение за права и свободи е на посещаване в Р Турция. Тя включва още евродепутата Атидже Вели, народните представители Рамадан Аталай, Адлен Шевкед, Имрен Мехмедова, Елхан Кълков, Байрам Байрам и Мюмюн Мюмюн, представителя на Движение за права и свободи за регион Тракия Гюнер Четин, който е и зам.-кмет на община Чорлу, представителя на Движение за права и свободи за регион Мармара Лютви Йозгюр, регионални ръководители на Движение за права и свободи и общински кметове от Движение за права и свободи.
 Ифтар Чорлу
Ифтарът бе почетен от регионалния шеф на Текирдаг Азиз Йълдъръм, депутатите от турския меджлис Мустафа Йел и Илхами Йозджан Айгюн, кмета на огромна община Текирдаг Кадир Албайрак и кмета на община Чорлу Ахмет Саръкурт.
 Ифтар Чорлу2
В началото на вечерята водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи най-сърдечните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.
 Ифтар Чорлу1
„Много съм благополучен, че се намирам измежду вас. Благодаря ви за поддръжката и всеотдайната работа на миналите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и поддръжката, които ни давате ”, сподели Карадайъ.
 Ифтар Чорлу5
Преди 33 години след репресии от страна на тоталитарната власт бяхме принудени да се разделим с нашите близки и родственици. Бяхме прокудени от Родината си, изселихме се от страната си. Но успяхме. Демокрацията в България пристигна с нашата помощ, съобщи Карадайъ. И добави: „ Ние платихме и продължаваме да плащаме цената на тази народна власт. През годините минахме през доста тествания. Но те ни направиха по-силни. Движение за права и свободи стана мощна партия! ”.
 Ифтар Чорлу7
Със особено видео послание ръководителят на Републиканската национална партия СНР Кемал Кълъчдароглу поздрави присъстващите и делегацията на Движение за права и свободи.
 Ифтар Чорлу8  Ифтар Чорлу9  Ифтар Чорлу10
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР