Председателят на Давид Сасоли настоява за засилване на санкциите срещу

...
Председателят на Давид Сасоли настоява за засилване на санкциите срещу
Коментари Харесай

Председателят на Европарламента поиска още по-строги санкции за Русия

Председателят на Давид Сасоли упорства за усилване на глобите против Русия. Италианецът даде изявление за немската медийна група “Функе ”, в което приказва за увеличение на натиска върху длъжностни лица, предава.
“Санкциите против Русия би трябвало да бъдат засилени ", съобщи ръководителят на Екологичен потенциал. " Натискът би трябвало да е против длъжностните лица, а контактите с елементарните хора, с гражданското общество, с дисидентите, с неправителствения бранш и самостоятелните медии би трябвало да се поддържат ”, добави той.
 Анализ: Могат ли да работят западните наказания против Русия в този им тип Анализ: Могат ли да работят западните наказания против Русия в този им тип
Путин и Лукашенко съумяват ловко да лавират сред несъгласията на Запада, се споделя в публикацията на английското издание Spectator под заг...
Отношенията сред Москва и Брюксел сега са " доста напрегнати ”, счита Сасоли. Според него връзките сред Русия и Беларус ще стават " все по-тесни ", с оглед натиска, който Европейският съюз оказва на Минск. Преди няколко дни Сасоли прикани за “силен и неотложен отговор ” на дейностите на беларуските управляващи, принудили кацането на аероплан в Минск за задържането на опозиционера Роман Протасевич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР