Председателят на БСП Корнелия Нинова заяви подкрепата си както за

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова заяви подкрепата си както за
Коментари Харесай

БСП обяви пълна подкрепа за кабинета и за Бойко Рашков начело на КПКОНПИ

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи поддръжката си както за актуализацията на Бюджет 2022, по този начин и за желанията на Кирил Петков да трансферира вътрешния министър Бойко Рашков като ръководител на КПКОНПИ.

" Избори в този момент значат още безпорядък, задълбочаване на рецесиите, липса на Народно заседание, неопределеност и неустановеност. Не можем да допуснем това да стане ", сподели тя, като направи спогодба, че тази позиция ще бъде подложена на спор и на пленум на Българска социалистическа партия в неделя.

" Категорично поддържаме политиката на Кирил Петков и Политическа партия на битка с корупцията и модела ГЕРБ. Ние 5 години в съпротива водим тежка борба, имаме най-вече опит и рани от борбата с нея. Навсякъде е обрасло със зависимости и бойкот, изпитваме го като министри и сме решени да водим до дъно тази борба. Подкрепяме кандидатурата на Бойко Рашков в КПКОНПИ и ще предложим това на нашия Национален съвет ", сподели още вицепремиерът Нинова.

Позицията ѝ пристигна малко след анонса на Слави Трифонов, че отдръпва министрите си от държавното управление поради противоречие с политиката на Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР