Председателят на БСП Корнелия Нинова и лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова и лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Нинова разкри за среща с Борисов на четири очи. Какъв е резултатът?

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов организираха среща на четири очи и разискаха създалата се обстановка в законодателния орган. Съобщението, че такава намира се е състояла, направи самата Нинова пред медии в постройката на националното заседание.

Борисов търсил от нея поддръжка за Росен Желязков за началник на Народното събрание. Тя обаче оставила въпросът да се реши от първите две партии в Народното събрание. От нас Росен Желязков няма да получи поддръжка и аз съм му го споделила, безапелационна бе лидерката на социалистите.
-->
Според Корнелия Нинова е противоконституционно Народното събрание да се управлява на ротационен принцип.

Двамата с Борисов и след тази среща остават на друго мнение за оръжията за Украйна, беше сбита Нинова и настоя: Без военна помощ и жива мощ в Украйна.

Обсъдили и бюджета на страната, а алените не престават да държат на обществената политика и да не се покачват налози. Лидерът на алените остава безапелационна, че може да има обществени ограничения в бюджета и дефицитът да се резервира до 3%, колкото е нужно, с цел да отговорим на критериите за еврозоната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР