Председателят на БОК Стефка Костадинова поздрави нацоналите ни по борба

...
Председателят на БОК Стефка Костадинова поздрави нацоналите ни по борба
Коментари Харесай

БОК поздрави борците за силното представяне на Европейското

Председателят на БОК Стефка Костадинова поздрави нацоналите ни по битка за мощно показване на европейското състезание в Загреб, на което отборът ни приключи на 5 място в отборното класиране и завоюва 11 медала, от които 3 трофеи.

" Златото на Юлияна Янева, Мими Христова и Едмонд Назарян, както и оценките на останалите ни 8 медалисти са доказателство, че в най-успешният български спорт мощната родна школа продължава да е на международно равнище - се споделя в писмото. -  Поредните авторитетни класирания са доста мощен тласък за хиляди български деца и бъдещи спортни звезди, които виждат в нашите първенци и призьори своите идоли и своя образец за подражателство.
 България приключи на 5-то място по медали на Екологичен потенциал в Загреб България приключи на 5-то място по медали на Екологичен потенциал в Загреб
Благодаря от сърце на всички състезатели, треньори, на хората от щабовете на националните тимове и особено на управлението на Българската федерация по битка, която от дълго време е образец за сполучлива активност, професионален метод и успеваемост. Впечатлени сме от целеустремеността и персоналното себераздаване в името на спорта и на българските триумфи.

Желая ви доста нови победи, медали и трофеи, както в предолимпийската година, по този начин и на игрите в Париж идващото лято.
 Страхотно! Едмонд Назарян е европейски първенец! Страхотно! Едмонд Назарян е европейски първенец!
Бъдете здрави, все по този начин витални, дейни и непримирими в активността си за положителното на българския спорт! "
 Кирил Милов със сребро от Европейското Кирил Милов със сребро от Европейското
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР