Председателят на БФ Джудо Румен Стоилов беше избран за съветник

...
Председателят на БФ Джудо Румен Стоилов беше избран за съветник
Коментари Харесай

Румен Стоилов бе избран за съветник на новия президент на Европейският съюз по джудо

Председателят на БФ Джудо Румен Стоилов беше определен за консултант на новия президент на Европейския съюз по джудо Ласло Тот.

До този миг Стоилов оглавяваше комисията по обучение, а към този момент ще поучава унгареца по по въпросите на спорта и образованието.

" Това е самопризнание освен за мен, само че и като цяло за българското джудо. Всички са с отлични усещания от нашата работа и на европейското състезание по-рано тази година, и на европейските купи преди този момент. И са доста щастливи да работят с нас. Беше определен още един консултант, който ще оказва помощ по интернационалните въпроси, ще има евентуално и трети, защото се оказа, че в новия изпълком няма нито един правист ", разяснява Стоилов, който е първият българин, който пробива в интернационалните структури на джудото.

Новият президент на Европейския съюз по джудо Ласло Тот беше определен през вчерашния ден по време на изключителния конгрес на централата във Виена, откакто предходният началник на централата руснакът Сергей Соловейчик подаде оставка след нашествието на Русия в Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР