Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова пристигна рано тази

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова пристигна рано тази
Коментари Харесай

Стефка Костадинова пристигна в Пьонгчанг, олимпийците ни в отлично настроение

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова дойде рано тази заран в Пьонгчанг.
В олимпийската столица Костадинова ще има няколко неофициални срещи преди да участва в формалната ложа на тържественото Откриване, планувано за петък вечерта от 20 ч. корейско време (българско 13.00 ч.).

Междувременно българските спортисти минаха през днешния ден през особено откритото фотостудио в Олимпийското село, с цел да могат техните фотоси да се появяват по време на представянето на стартовите сформира и решетки в телевизионните излъчвания.

Българите са в положително въодушевление, без съществени здравословни недоволства и упражняват по олимпийските обекти по график.

Повечето от нашите съумяха през днешния ден да дадат изявленията и да се снимат за упълномощените медии, защото в Олимпийското село четвъртък бе Ден на отворените порти и публицистите можеха свободно да контактуват със спортисти и треньори.

Това е и последната сходна опция, защото от на следващия ден селото ще бъде строго неразрешено за всевъзможни външни гости.

Пръв от нашите присъединяване ще стартира Владимир Зографски, който довечера ще започва в квалификациите на ски-скоковете от дребната шанца.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР