Председателят на Българската асоциация на заведенията и председател на Конфедерацията

...
Председателят на Българската асоциация на заведенията и председател на Конфедерацията
Коментари Харесай

Почерниха й празника! Готвят сигнал до прокуратурата срещу Зарица Динкова: Никакъв министър не е

Председателят на Българската асоциация на заведенията и ръководител на Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ) Ричард Алибегов съобщи в изявление пред TravelNews, че приготвят сигнал до прокуратурата против министъра на туризма Зарица Динкова.
„ Министерството на туризма раздава ужасно доста пари и ние сме почнали наши изследвания. Събираме информация по какъв начин и на кои асоциации се дават пари, къде отиват средствата за реклама и по какъв начин се изразходват “, сподели Алибегов. Всичко, което съберем, ще бъде предадено на прокуратурата, акцентира той.
„ Има извънредно доста сигнали за нередности, даже ни търсят хора вътре от самото министерство. Нека съберем задоволително информация и ще съобщим на медиите и ще подадем сигнал “, разяснява още Ричард Алибегов.
Няколко огромни сдружения в туризма към този момент оповестиха, че не поддържат оставането на Зарица Динкова като министър на туризма при ротацията.
„ В последните 9 месеца от наша позиция безусловно нищо не се промени. Тя продължава да разделя сектора и продължава да кани на срещи комфортни на нея организации. Ако наблюдавате пътуванията на министър Динкова, можете да видите, че на всички места по ревютата вървят с нея едни и същи хора, с което малко или доста тя си купува тази неистова поддръжка от последните 3 месеца. До момента можем да кажем, че нямаме никакъв министър на туризма “, сподели Ричард Алибегов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР