Председателят на АПИ разкри, че усилено се работи и по

...
Председателят на АПИ разкри, че усилено се работи и по
Коментари Харесай

Терзийски: Част от ремонтите на АМ "Тракия" трябва да завършат до края на юни

Председателят на АПИ разкри, че интензивно се работи и по завършването на лявата тръба на тунел " Витиня "

„ Строителните действия се правят по график, без значение от епидемиологичната конюнктура. Строителството не е спирало, единственото, което ни въздейства, е времето. Част от ремонтите на Автомагистрала „ Тракия " би трябвало да завършат в края на юни ", изясни ръководителят на АПИ Георги Терзийски и изрази вяра времето да се оправи.

Относно ремонтите на Автомагистрала „ Хемус ", той разкри, че от 11 юни е почнал ремонт на две уреди след тунел „ Витиня ". Усилено се работело и по завършването на лявата тръба на тунела. Очаква се ремонтът й да завърши до края на годината.

„ Надяваме се да приключим плана предварително и рестриктивните мерки в сектора да отпаднат преди 10 септември ", съобщи Терзийски по отношение на разширението на Околовръстния път в София в правата сред „ Цариградско шосе " и „ Младост ", което би трябвало да завърши в края на 2021 година.

Той изясни, че планът е на Столична община. Тяхна била грешката в плана, която показваше, че пътя минава през храм. Терзийски съобщи, че се работи по отстраняването й.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР