Председателят на „Български възход“ Стефан Янев представя политическите цели и

...
Председателят на „Български възход“ Стефан Янев представя политическите цели и
Коментари Харесай

Стефан Янев захапа Киро и Асен: Оставиха ни двуцифрена инфлация! Влизам в политиката заради дълг към…

Председателят на „Български възход“ Стефан Янев показва политическите цели и визията на партията си за ръководството на България.

„Пред мен стои елементарният избор – да приема комфортен пост или да извърша дълга си към Отечеството, в което съм се клел“, стартира Янев.

Той съобщи, че времето и събитията не са разрешили на „Български възход“ да приключи в период регистрацията си и това е наложило партията да се яви на изборите в коалиция с други партии, които tой назова съидейници.

„Влизам в политиката, тъй като имам дълг пред Отечеството. За мен майката на всички проблеми, е демографската рецесия. Смятаме за належащо з млн. души, живеещи в диаспорите, да получат българско гражданство“, продължи той.

Друга цел, която той си сложи като част от политическата стратегия на „Български възход“, е промяна на данъчната политика с така наречен една страна – две данъчни системи.

„Инфлация се бори с произвеждане и нови работни места“, сподели още Янев.

„Въвеждане на наложително конкурстно начало за всяка една служба и мандатност“, добави той.

„Бъдещето партньорство, дано да кажа по този начин – гласоподавателите вземат решение кого да изпратят в Народното събрание. Нямаме червени линии и условия към никого. Можем да си партнираме с всички. На първо място бих направил и търсил вероятния баланс за решение на действителните проблеми на жителите и бизнеса. В момента газа е една от тематиките, които господства публичния живот. Коалицията, която въз основата на авантюризъм ни остави инфлация с двуцифрено число и опасност от апетит и мраз през зимата “, сподели още Стефан Янев, атакувайки предходните ръководещи, в лицето на Киро и Асен.

„Позицията, ролята на министър-председателя по този начин, както аз я разбирам, значимото съгласно мен, е да осъзнава сложността на решенията, които се взимат в границите на министерски съвет, да познава по какъв начин действа страната и по какъв начин търсенето на баланс в една посока може да пречи или да подкрепи общия баланс, който има страната, с цел да бъде тя в услуга на своите жители. Да, подготвен съм, имам проект, имам проект по доста тематики, дълготраен. Решаването на демографската рецесия е от извънредно значимо значение. Това е въпрос, към който би трябвало да подходим оптимално отговорно. Помним времето, когато бяхме 9 млн., в този момент сме шест. Къде са другите? Част от тях са в диаспорите, други живят в чужбина, не желая да ги деля“, продължи Стефан Янев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР