Предприели сме мерки за опазване на обществения ред. Призовавам да

...
Предприели сме мерки за опазване на обществения ред. Призовавам да
Коментари Харесай

СДВР с призив към протестиращите: Запазете мирен протеста. Институциите трябва да работят

Предприели сме ограничения за запазване на публичния ред. Призовавам да се резервира митинга кротичък.
Това сподели заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов на станалия към този момент обичаен брифинг преди началото на митингите в страната.

В понеделник, още от 7 часа сутринта, протестиращите афишират национална стачка и са декларирали блокиране на Народното събрание, до момента в който вътре предстоят диспути по импортирания избор на съмнение към държавното управление.

И уредници, и протестиращи да насочат посланията си към ръководещи, само че в границите на закона, прикани Златанов и добави, че институциите би трябвало да бъдат оставени да работят.

Нека има протестиращи, само че институциите би трябвало да работят. Министерство на вътрешните работи е деполитизирана конструкция и следва да запазим реда, сподели още Златанов и добави, че уредниците би трябвало да подават заявки за митингите и шествията си в Столичната община.

Зам.-директорът на столичната полиция заяви още, че по време на 10-я митинг е арестувано лице с газов револвер, което е нелегално.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР