Предполагам, че ръководството на БСП ще заяви подкрепа за кандидатурата

...
Предполагам, че ръководството на БСП ще заяви подкрепа за кандидатурата
Коментари Харесай

Иво Христов: Задкулисието нарочно търси разкол между Радев и БСП

Предполагам, че управлението на Българска социалистическа партия ще съобщи поддръжка за кандидатурата на Радев и Йотова. Това сподели пред „ Фокус “ евродепутатът от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент Иво Христов по отношение на доклада на президента Румен Радев и за поръчката му за присъединяване в президентските избори.
Според него с това ще се постави точка на насадения от няколко медии мит за ерес сред президента и социалистите. „ С това ще се покачат сензитивно възможностите на Българска социалистическа партия за положително показване на изборите като се включи в общата динамичност на смяната. Партията не може да стои настрана от нея “, посочи още евродепутатът.
Христов бе безапелационен, че няма напрежение сред Българска социалистическа партия и президента.
 Евродепутат: Зле се ръководи рецесията у нас, загубихме контрола над процеса Евродепутат: Зле се ръководи рецесията у нас, загубихме контрола над процеса
Зле се ръководи рецесията у нас, тъй като е политическа функционалност. Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ евродепутат...
„ Социалистите в обществените мрежи всеобщо приветстват кандидатурата на Радев и Йотова. Българска социалистическа партия също обичайно отстоява позициите, които и президентът огласи “, съобщи Христов.
Той посочи, че Българска социалистическа партия е най-голямата опозиционна партия, а президентът е въплъщение на алтернативата в очите на жителите. По думите му по тази причина и усилието на задкулисието е ориентирано към всяване на ерес посред им.
Евродепутатът обърна внимание и кой има интерес от опълчване сред " Дондуков " 2 и " Позитано ".
" Най-вече ГЕРБ и икономическата й клиентела, чиято власт се крепи на опълчването на комунизъм-антикомунизъм, русофилия – русофобия. Борисов разделя, с цел да владее съгласно остарелия принцип. Виждате, че министър-председателят в последните дни се опита да възроди тези разломи с изявленията си. Корупцията и партията страна ГЕРБ, които завладяха и поквариха всички управляващи, медиите, синдикатите, подмениха гражданското общество със свои доверени представители. Цялата тази система може да оцелее единствено, в случай че вбие чеп, в случай че вбие чеп в редиците на опозиционната общественост ", съобщи още евродепутатът Иво Христов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР