Предложихме на президента, тъй като президентската институция е място за

...
Предложихме на президента, тъй като президентската институция е място за
Коментари Харесай

Карадайъ: Отворени сме за диалог с всички, нямаме разделителни линии

" Предложихме на президента, защото президентската институция е място за обединяване, в случай че има комфортна зала, да вземат да ни затворят като в конклава във Ватикана до бял дим ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след края на консултациите с президента Румен Радев.
Прочетете още
Лидерът на Движение за права и свободи повтори, че партията му води диалози с всички партии.

„ Еднакво си приказваме с всички. Има разлика сред разговор и диалог. Конструктивният диалог, в случай че може да го създадем целеустремен, може да го назовем в следствие разговор. Диалог с предварителни условия и червени линии мъчно би създал, какъвто и да е артикул. Диалог с разграничителни линии, учредени на реваншизъм и ненавист мъчно ще създаде артикул. Затова от Движение за права и свободи на напред във времето слагаме разговорът ”, сподели Мустафа Карадайъ.

" За страдание към момента сме на равнище диалози, а чакаме от стадий диалози да минем на равнище разговор. Нямаме разграничителни линии и предварителни условия, както виждате, в Народното събрание си приказваме с разнообразни партии. Политическите партии слагат разнообразни неизпълними условия между тях и ги употребяват като заслон, с цел да кажат ние го обещахме на гласоподавателите си ", добави той.

Карадайъ съобщи, че българските жители чакат да има устойчиво държавно управление, да се вземат решение проблемите, само че с цел да ги решаваме, първата стъпка е превъзмогване на политическата рецесия. Това няма да стане посредством розови, червени и черни линии.

Президентът към този момент беседва с ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР