Предложеното сливане на Adobe за 20 милиарда долара с Figma

...
Предложеното сливане на Adobe за 20 милиарда долара с Figma
Коментари Харесай

Обединеното кралство предупреждава, че сделката на Adobe за 20 милиарда долара за Figma ще навреди на конкуренцията

Предложеното обединение на Adobe за 20 милиарда $ с Figma ще навреди на конкуренцията в софтуера за продуктов дизайн, като сплоти две от главните компании в бранша, сподели антитръстовият регулатор на Обединеното кралство в най-новото предизвикателство пред договорката.

Придобиването в сегашната му форма също би заплашило конкуренцията в редактирането на изображения и илюстрациите, обявиха от Органа за конкуренция и пазари в предварителните си изводи, оповестени във вторник.

Сделката, която беше оповестена през септември 2022 година, прави оценка Figma на почти 50 пъти годишните й повтарящи се доходи и удвоява последния кръг от частно финансиране през 2021 година Огромната цена, която Adobe е подготвена да заплати за основаната в Сан Франциско Figma, е забелязана от критици на договорката като опит да се анулира най-обещаващият нов противник на софтуерния колос от десетилетия.

„ Adobe и Figma са два от водещите международни снабдители на програмен продукт за приложения и уеб дизайнери и нашето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР