Предложеният за премиер от Слави Трифонов – Николай Василев, очаквано

...
Предложеният за премиер от Слави Трифонов – Николай Василев, очаквано
Коментари Харесай

Кадри на НДСВ със суперлативи за предложения премиер и екипа му

Предложеният за министър председател от Слави Трифонов – Николай Василев, предстоящо получи серия похвали от свои някогашни съпартийци от Национална движение „Симеон Втори", които във вторник разясниха проектокабинета на " ИТН “. От думите на някогашния енергиен министър на Национална движение „Симеон Втори" Мирослав Севлиевски стана ясно, че евентуално Трифонов се е спрял на Василев с вярата да му обезпечи изчезналото болшинство в бъдещето Народно заседание.

“Слави Трифонов е докарал 65 свои депутата и явно чака Ники Василв да му събере останалите 60. Дали Ники Василев е в положение да го направи, аз не знам, само че в случай че не се приказва, както до момента партията на Слави правеше, няма по какъв начин да се случи още 60 депутата да дойдат”, сподели Севлиевски пред бТВ.

Според него и Николай Василев, и Любомир Дацов и дипломатът Ради Найденов стават за министър председатели.

Водородната стопанска система и за какво бананите у нас са по-евтини от краставиците

“И Ники Василев, и Любо Дацов, и Ради Найденов. И тримата стават за министри и министър-председатели. И тримата стават за всичко”, сподели Севлиевски. А по-късно посочи, че Дацов е индивидът, който ще разбере какво е атомна стопанска система и може да я приложи. Василев, пък за разлика от други министри, можел да изясни за какво в “България бананите костват по-евтино от краставиците”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР