Предложения за връщане на автентичния дух на емблематичния софийски площад

...
Предложения за връщане на автентичния дух на емблематичния софийски площад
Коментари Харесай

Спаси София предлага 5 стъпки за преобразяване на Малките 5 кьошета в красиво пространство за гражданите и бизнеса

Предложения за връщане на достоверния дух на емблематичния софийски площад Малките 5 кьошета и превръщането му в по-красива част от градската среда ще показа екипът на Спаси София на 16 и 17 юли.

Градските деятели канят съгражданите да заповядат на дребния градски фестивал, който ще се организира този уикенд, където ще могат да се срещнат с предложенията на архитектите на Спаси София, както и дадат свои предложенията за новата визия на Малките пет кьошета. В рамките на събитието е планувана викторина с въпроси за София, музика навън и кулинарни изненади.

На него, екипът на Спаси София ще показа серия от оферти за това по какъв начин емблематичното, само че занемарено, площадче да се трансформира в артистично, красиво и оживено пространство в интерес на хората, бизнеса и културата, без да се стопира прекосяването на коли в региона. Част от подобренията, които архитектите на Спаси София ще обсъдят с жителите, включват:
повдигнато споделено кръстовище за повече сигурност и удобство;пешеходни пространства с равни настилки и без погрешно паркирани коли;модерно градско обзавеждане с модулни пейки, места за отдих и повече зеленина;красива градска среда с качествена настилка от достоверен софийски паваж;модерна и артистична атмосфера посредством окачено осветяване.
От Спаси София канят всички жители да заповядат тази събота и неделя (16 и 17 юли) от 11 до 19 ч. на Малките пет кьошета, където всеки ще може да се запознае с предложенията и да показа своите хрумвания и визии.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР