Предложението дойде и всички сте развълнувани – вие, семейството, приятелите. И

...
Предложението дойде и всички сте развълнувани – вие, семейството, приятелите.
И
Коментари Харесай

Не започвайте с плановете след годежа

Предложението пристигна и всички сте разчувствани – вие, фамилията, приятелите.

И има за какво! Годежът е огромна работа. Внимавайте обаче и не позволявайте на възбудата по този начин да ви заслепи, че да започнете да вършиме недомислени неща, за които след това да съжалявате. Ето няколко съвета, с които ще избегнете най-често срещаните неточности, които позволяват преди малко сгодените дами:

Красив годежен пръстен съгласно зодията

Да започнете с проектите

Имате пръстен и това е ужасно. Но не започвайте незабавно с проектите, в случай че нямате основателна причина да бързате, като бебе да вземем за пример. Ако това не е по този начин, започнете малко по малко да мислите за роклята, мястото на тържеството, гостите, поканите и така нататък Това обаче би трябвало да стане последователно, а не незабавно, откакто обичания ви постави пръстен на ръката, тъй като има огромна възможност да го стреснете с тези прибързани проекти. Все отново имате разполагаем няколко месеца!

Да поканите гостите

Докато не сте решили къде ще бъде сватбата, какъв брой пари ще са ви нужни, както и всички други стресиращи моменти към сватбата, въздържайте се да каните посетители. Може да ви звучи необичайно, само че много са бъдещите булките, които незабавно стартират да се хвалят на приятелки и колежки и да ги канят.
Едва, когато сте сигурни към всички елементи, можете да изпратите поканите, тъй като има огромна опция да си измененията мнението няколко пъти. А и в случай че първоначално сте решили да празнувате в Шератон, само че след това се окаже, че няма да имате финансовата опция за такова охолно празненство, ще се почувствате неудобно, нали?

 Не започвайте с проектите след годежа

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР