Предлагането на брак е един от най-романтичните и смислени моменти,

...
Предлагането на брак е един от най-романтичните и смислени моменти,
Коментари Харесай

6 звездни двойки, на чиито годежи ще завидят и принцесите

Предлагането на брак е един от най-романтичните и смислени моменти, които оставят отпечатък в живота на човек. А когато става дума за известни хора, някои от тях издигат това събитие на идващото равнище и работят с обсег. С тяхното благосъстояние и връзки всичко може да бъде реализирано! Ето кои са звездните двойки, чиито годежи са в действителност сантиментални и внушителни.
Девън Уиндзор и Джонатан Барбара

Моделът на Victoria Secret в началото мислела, че лети към частен остров за фотосесия. Но когато стигнала до мястото, тя погледнала надолу от хидроплана и била сюрпризирана да види думите „ Омъжи се за мен “, изписани с розови листенца на пясъка.

Парис Хилтън и Картър Реум

Светската лъвица и нейният сътрудник честваха рождения ѝ ден на частен остров, когато той паднал на едно коляно. Влюбените 40-годишни гълъбчета станаха двойка през декември 2019 година и старлетката съобщи, че „ Той си заслужаваше чакането “.

Сиара и Ръсел Уилсън

Американският футболист избра Сейшелите, с цел да предложи на своята обичана. По време на полета той помолил бъдещата си брачна половинка да познае къде отиват от лист с 30 дестинации. След като пристигнали, предлагането не закъсняло.

Лили Колинс и Чарли Макдауъл

Сценаристът-режисьор зададе най-важния въпрос на актрисата от „ Емили в Париж” по време на странствуване в Ню Мексико. Чарли се спрял на неповторим и в действителност изящен пръстен - елмаз с изрязана роза.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Барабанистът избрал плаж в Калифорния, с цел да коленичи пред известната си другарка. Той употребявал огромни цветни аранжировки, с цел да сътвори идеалното сантиментално въодушевление с хиляди червени рози и свещи.

Лий-Ан Пинок и Андре Грей

Точно когато певицата на Little Mix минимум очаквала, тогава пристигнало и значимото предложение. Двамата гледали филм в задния си двор, когато внезапно на екрана почнали да се демонстрират техни фотоси през годините. След това пристигнала и щастливата развръзка.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР