Предлагаме ти няколко сигурни признака, които доказват, че сте готови

...
Предлагаме ти няколко сигурни признака, които доказват, че сте готови
Коментари Харесай

Кога е време да заживеете заедно

Предлагаме ти няколко сигурни признака, които потвърждават, че сте подготвени да живеете дружно. Ако отговаряте най-малко на половината от тях, значи е време да предприемете стъпката.

Познавате се от дълго време - задоволително от дълго време, с цел да сте си привикнали на минусите и да не се притеснявате от изненади. Това е едно от най-важните условия, с цел да живеете дружно. 

Държите един на различен - единствено по този начин ще се справите с битовите си проблеми и ще се радвате на компанията на другия човек.

Можете да разчитате на другия в сложните обстановки, а и в хубавите такива - това се потвърждава с времето, само че е доста значимо да можеш да разчиташ на индивида, с който живееш, че ще е до теб в сложните моменти, а и в позитивните обстановки. Хубаво е да имаш непосредствен човек, с който да споделяш както ядовете си, по този начин и положителните вести. 

Искате да го извършите - в случай че и двамата смятате концепцията за вълнуваща, то тогава взаимното живеене няма по какъв начин да не е вълнуващо. Давайте самоуверено:)

Работите по този начин, че времето не ви е задоволително, с цел да се виждате - По през целия ден сте на работа, след това сте изморени и можете да се виждате единствено вечер и уикенда - единственото свободно време, с което разполагате и бихте желали да си го прекарвате у дома. Ако живеете дружно по едно и също време ще сте си у дома и ще сте дружно.

Бихте създали компромис с вдигната тоалетна паница или с гримовете, които са на всички места из жилището. Разбира се, приказваме за дребни взаимни отстъпки, които всеки човек прави за своите близки.

Имали сте най-малко три абсурда и сте ги преодолели. Значи всичко е наред. Най-добрият метод да схванеш дали сте подготвени да живеете дружно е в случай че сте се карали най-малко три пъти и след това сте продължавали да сте близки.

Умеете да говорите за проблемите си - доста значимо качество на всички съквартиранти. Каквито и дразнения да се появят в взаимното общуване, в случай че си ги казвате, ще бъде доста по-лесно  да ги преодолявате.

Поне три аргументи да го извършите:

1. Ще се виждате повече
2. Ще разнообразите връзката си
3. Битовите кавги не са чак такава болежка за умиране, когато заран получаваш лакомство до възглавницата си:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР