Предлагала всевъзможни услуги - лечение на рак, зачеване, намиране на

...
Предлагала всевъзможни услуги - лечение на рак, зачеване, намиране на
Коментари Харесай

Основна версия: Гадателката Тони от Пловдив залята с киселина от излъган клиент

Предлагала всевъзможни услуги - лекуване на рак, забременяване, намиране на сътрудник в живота Нищо чудно на някого да му е прекипяло от несбъднатото предсказване, а е броил пари, споделят проверяващи
Конфликт с клиент, на който е подарила напразни очаквания е главната версия, по която пловдивската полиция работи за заливането с киселина на 52-годишната врачка Тони. Тя беше нападната към 13 часа във вторник в жилището си в регион " Тракия ", където неотдавна живее чартърен.

Малко преди този момент мъж с маска и ръкавици влезнал в жилището и я напръскал по лицето с течност, за която се допуска, че е киселина. Поразени са също кракът и ръката й.

Вратата на жилището била отворена, с цел да могат да влизат клиентите, защото Тони неотдавна претърпяла инсулт и затова била трудноподвижна.
Съседи настояват, че когато колата за спешна помощ я е откарала, тя е била към момента съответна. От клиниката по изгаряния към УМБАЛ " Св. Георги " споделят, че й предстоят още интервенции. Иначе положението й е устойчиво.
" Ние се грижим за лекуването, а не се интересуваме какво тъкмо се е случило с пациентката ", споделя доктор Яна Янева от клиниката. На този стадий няма арестуван за нападението, полицията го търси.

Какво може да накара човек да прибегне до такава фрапантна стъпка, питат се съседи. Разследващи допускат, че става дума за измамен клиент, тъй като Тони е предложила всевъзможни услуги. Гадаела е на карти " Таро " и е обещавала удобен излаз при тежки болести, забременяване на бездетни, намиране на сътрудник в живота, сполучливи бизнесначинания и отключване на шанса.

" Някой евентуално й е броил съществени пари, с цел да излекува негов непосредствен от рак, а той си е отишъл. На индивида несъмнено му е кипнало, че е измамен и е решил да отмъсти по този метод ", разсъждават криминалисти. По думите им това е корист с очакванията на хората. А всеобщо гадателките ползвали сходни трикове, с цел да събират пари от хора, изпаднали в надълбоко обезсърчение. " Нищо чудно да е дала обещание на някой едно, а то да се е случило напълно друго ", дават образец служители на реда. И допълват, че в последните години доверчивите хора стават от ден на ден.

" Ако нещо не върви в живота ви, в работата или в любовта, в случай че се чувствате недобре и това ви изтезава, ще получите способена помощ, съвет и поддръжка от ясновидката Тони ", гласи нейна реклама в интернет. Освен гледане на карти тя е предложила и разчитане на ориста с кристална топка. Правела ритуали за благополучие и шанс, популяризира се и като контактьорка. Изработвала и специфични талисмани, които, несъмнено, е продавала. Те са били за шанс в бизнеса, за привличане на пари, обич и за отбрана на дома. По нейни пояснения талисманите се създават от керемида, тъй като се приготвяла от пръст, а тя била жива.

Рейтингът на гадателката Тони в най-известния женски конгрес в страната обаче не е висок. Там предлагат други гледачки.

Друга допустима, само че по-малко евентуална версия е Тони да е била атакувана от някои от хората, които са се грижели за нея. След инсулта тя е била трудноподвижна и е имала потребност от помощ. Но постоянно сменяла гледачите си. Напълно допустимо било да не е платила на някои или пък да е прекалила с капризите, считат проверяващи, които работят и в тази посока.

Тъй като долната част на лицето й е изумена от киселината, тя мъчно говорела. Но следователи се пробват да я разпитват в болничното заведение, с цел да стигнат до
истината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР