Предизборната среща на кандидат кмета на Приморско Петко Гечев с

...
Предизборната среща на кандидат кмета на Приморско Петко Гечев с
Коментари Харесай

Екшън в Приморско: Рибари побесняха, замалко да удавят в морето кандидат за кмет

Предизборната среща на претендент кмета на Приморско Петко Гечев с локалните риболовци, провела се на пристанището в морския град през уикенда, приключи с цялостно крушение, описаха пред Lupa.bg участвали на зрелищния панаир.
Гечев, който беше заместител на отдръпналия се след 12-годишно ръководство градоначалник на Приморско Димитър Германов, а на идните избори се надява да го наследи, опита да презентира пред риболовците плана си за създаване на пристанище, само че вместо аплодисменти получи ругатни и даже вербална закана, че ще бъде хвърлен в морето дружно със скиците си.
„ Тези същите рисунки и преди предишните избори ни ги показа. Къде е пристанището? От 12 години ни лъжете с една и съща схема, а работа за 5 стотинки не сте свършили! За толкоз елементарни ли ни имате? “, провикна се към Гечев един от риболовците.
„ Аз не съм бил кмет… “, опита се да опонира слисания претендент за градоначалник, само че незабавно беше нападнат от раздразнените риболовци с поредност от обективни обвинявания.
Петко Гечев по този начин и не съумя да даде съответен отговор на въпроса за какво като втори човек в Община Приморско и като основен проектант на морското градче не е съумял да позволи дългогодишния проблем с устието на река Дяволска, която се влива в Черно море през Южния плаж. Всяка година десетки риболовен лодки в Приморско остават заклещени в реката поради затлачването с пясък и неспособност да преминат през образуващата се пясъчна коса.
„ Вие с реката не можете да се оправите, тръгнали сте с пристанище да ни лъжете предизборно! “, скочиха риболовците на дясната ръка на сегашния кмет Димитър Германов.
Чуха се и неуместни въпроси, свързани с ресторанта на кея на Приморско, който е стопанисван от Петко Гечев взаимно с общината. За заведението в Община Приморско всяка година влизат смехотворните 5000 лева, а Гечев го преотдава чартърен на частници против десеторно по-висока сума, която влиза не в общинската каса, а в джоба му.
„ Дори една тоaлетна не можахте да извършите на кея, а всички прилежащи морски градчета от дълго време построиха съвременни пристанища. Сега още веднъж лъжете хората със скици и планове, които си остават единствено на хартия “, не стопираха с обвиняванията към Петко Гечев и екипа му ядосаните риболовци. Повечето от тях напуснаха предварително и мощно афектирани сбирката, оставяйки зачервения от терзание и неубодство претендент кмет самичък с безконечните му скици…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР