Предизборен пиар на гърба на починалите - доста цинично занимание,

...
Предизборен пиар на гърба на починалите - доста цинично занимание,
Коментари Харесай

Вулгарен пиар

Предизборен пиар на гърба на умрелите - много цинично занятие, на което е кадърен само Борисов. " Заради Радев и неговата тайфа през вчерашния ден и през днешния ден 400 българи изгубиха живота си. Радев умерено към този момент може да се назова българоубиец " - с тази театрална фраза някогашният Първи за прощален път атакува президента, изсипвайки още куп обиди и клюки. Само преди дни същият този Борисов отново театрално зовеше всички за " обединяване " против пандемията, която той персонално изпусна, само че злокобните числа му дадоха криле да мине в нахлуване.

Нещо повече - има и наглостта да се самопредложи още веднъж: в случай че не били изборите, щял " да се върне за две седмици, да оправи бакиите и отново да се върне на Банкя ". Важно е " матрияла " да не не помни КОЙ е " благодетелят на нацията ". Да наричаш Радев българоубиец, откакто за 12 години си унищожил здравната система, демонстрира финален и обезверен опит с едничката вяра ГЕРБ да се върне на власт, с цел да се избави от отмъщение за кражбите и корупцията.

За такива случаи най-точна е оценката " убий простака с безмълвие ". Въпреки че умерено и аргументирано може да му се възрази с живи фрагменти от предишните три талази, когато по негово време умираха хора по стълбите на лечебните заведения. Или може би е хванал амнезия при чие ръководство България стана номер 1 по смъртност в света и за какво.

За Борисов единственият излаз от обстановката е " незабавна оставка " на Радев и сакън да не завоюва втори мандат. Крадецът вика " Дръжте крадеца "! Да излезеш и да изръсиш лъжата, че имунизират хората с флакони с изминал период на валидност е тъкмо това - същинско българоубийство. К`во стана с прокуратурата?!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР