Преди време ви разказахме за документалния филм за Били Айлиш,

...
Преди време ви разказахме за документалния филм за Били Айлиш,
Коментари Харесай

Смях: Бившата да те защитава от хейтъри! На Били Айлиш ѝ се наложи да направи именно това

Преди време ви разказахме за документалния филм за Били Айлиш, в който се споделя и за връзката ѝ с рапъра Брендън Адамс. В продукцията се вижда по какъв начин тя страда поради изменящото се от негова страна отношение - той се дистанцира, не ѝ написа и тн. С две думи - той наподобява гаднярът във връзката им.

Виж още: Вълна от поддръжка за Меган Маркъл след изявлението! Бионсе и Серина Уилямс със мощни думи за нея

Именно този филм отприщи вълна от онлайн хейт по адрес на Брендън, който се наложи да излезе с позиция по въпроса. Всъщност той се наложи да " се изяснява ". В Instagram рапърът написа, че по това време се е наложило да се оправя с болката, която гибелта на брат му предизвикала. " Всеки, който ме познава, знае къде е сърцето ми. Винаги съм ухилен, въпреки и да ме боли. Всяка обстановка има най-малко по 2 гледни точки ", написа той.

Виж още: Звездите, които са разкрили броя на половите си сътрудници

Е, това не оказа помощ. Феновете на Били Айлиш избраха " нейната " позиция и продължиха да го упрекват, че я е неглижирал и се е държал зле с нея. Именно това наложи Били Айлиш да се застъпва за някогашния си.

Виж още: Дъщерите на Силвестър Сталоун в обятията на един от най-красивите българи

" Към почитателите: Не забравяйте да бъдете благи към хората, без значение от всичко! Обичам ви, хора, благодаря ви за поддръжката, само че бъдете благи ", написа тя. Е, факт е, че не е написала в прав текст името на Брендън, само че всички се досетихме какво има поради.

Изображение: https://www.instagram.com/billieeilish/

https://www.instagram.com/kennethcappello/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР