Преди време бразилската легенда Роналдо заяви, че ако беше на

...
Преди време бразилската легенда Роналдо заяви, че ако беше на
Коментари Харесай

Роналдо: Реал Мадрид да подпише с Мбапе, който е по-млад от Неймар

Преди време бразилската легенда Роналдо съобщи, че в случай че беше на мястото на Флорентино Перес, той би привлякъл Килиан Мбапе в Реал Мадрид за сметка на съотборника му в Пари Сен Жермен Неймар. Сега някогашният нападател удостовери тази своя позиция.

“Продължавам със същата концепция. Не, че единият е по-добър от другия, само че в случай че ще правиш трансфер за доста пари, би трябвало да помислиш за бъдещето. Те са на 28 и на 21 години и по тази причина е още по-ясно като инвестиция. Би имало много по-голяма логичност. Вярно е, че Неймар игра доста добре в последните мачове. Най-вече в тази крайна фаза в Португалия, където сътвори голям брой благоприятни условия, само че му липсваше малко успокоение, с цел да приключи отиграванията. Има головете, вкарал е доста, много му е елементарно да го прави. С малко шанс на финала несъмнено ще се върне към тях. Определено не е не запомнил по какъв начин се бележи. Той се нуждае от този трофей, с цел да се бори действително за прозвището най-хубав в света за сезона. Първо би трябвало да си обезпечи тази купа. Шампионската лига? Този формат сервира голям брой изненади. Отборите с по-малки благоприятни условия по този метод имат късмет да печелят. Тези, които са на финала, си го заслужиха. Имаше някои шокове, само че това е същински край на ШЛ. Ще следим един голям край. За страдание, това е единственият трофей, който липсва в моята витрина. Но и без да съм го спечелил, аз се наслажадавах на шампионата, изиграл съм доста мачове и съм вкарал много голове. Приятелите ми митове са ми обяснявали какво е да триумфираш в ШЛ. Трябваше да се примиря с имитация на трофея, подарена ми от Ана Ботин (изпълнителен шеф на банката Santander - б.р.).
Ronaldo: " Right now, it is not that one is better than another, but if Real Madrid had to make a big investment, they should do so thinking about the future. Neymar is 28 years old and Mbappe is 22. As an investment, it would be more logical to bring the younger of the two. "
— M•A•J (@Ultra_Suristic) Лига Европа? Беше огромен мач, огромен край. Жалко за Интер, само че те се изправиха против един доста заслужен и тежък противник, който познаваме добре от Ла Лига. Беше същински театър. Интер също го заслужаваха поради техния сезон, правейки огромни старания в първата година на Антонио Конте. Исках Интер да завоюват, макар че благопожелавам на Севиля, които си осигуриха купата още веднъж по брилянтен метод. Луис Суарес? Продължава да бъде измежду най-хубавите в съвремието, дружно с Роберт Левандовски и Карим Бензема, който също одобрявам. Убеден съм, че има още доста години като огромна “деветка”, представлявайки тази толкоз обичана позиция”, разяснява Фенома пред спонсора на ШЛ Santander.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР