Преди старта на турнето си, в студиото на Панорама“ известната

...
Преди старта на турнето си, в студиото на Панорама“ известната
Коментари Харесай

Хилда Казасян: Удовлетворението прави човека щастлив

Преди старта на турнето си, в студиото на „ Панорама “ известната джаз музикантка Хилда Казасян показа, че удовлетворението прави човек благополучен, а не работата, само че с работа ситуацията в обществото може да се поправи, а не с говорене.

Огромният проблем е размиването на полезности, показа в студиото на „ Панорама “ джаз музикантката Хилда Казасян. Простила съм за всичко и застанах пред себе си и споделих “Аз съм същински щастлива, когато съм с тези изумителни музиканти, да съм с това, което същински ме вълнува “, добави тя. Според нея, когато човек не изневерява на себе си, може да „ изпълни залите “.
Хилда Казасян: Това не е стилът джаз. Това е усетът към живота, еднообразно светоусещане. Наистина има голяма ниша от хора, която съществува на доста места.
Когато си правилен към хората, и те дават отговор със същото, добави Хилда Казасян.

Никога не съм говорила против който и да е жанр музика, гневяла съм се само против неналичието на опция, посочи Казасян. Истински ме тормози ваденето на скелети от дрешниците от време, поради което всичко страда сега, добави тя. Според нея в обществото сега има липса на престижи и липса на доверие.
Хилда Казасян: Всеки, който е останал тук, да престане да се вайка; да работи крепко, съществено, непрекъснато, да си оправим дворчетата, тъй като не можем непрестанно да приказваме по какъв начин всичко не е наред. И да променим нещо, само че с труда си, а не с приказки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР