Преди старта на пролетния полусезон, Българският футболен съюз и Аматьорската

...
Преди старта на пролетния полусезон, Българският футболен съюз и Аматьорската
Коментари Харесай

БФС поема съдийски и делегатски такси на юношески турнири в цяла България

Преди старта на пролетния полусезон, Българският футболен съюз и Аматьорската футболна лига проведоха срещи с аматьорските футболни клубове от Трета лига.

Представителите на тимовете от Трета лига от зона Варна, зона Велико Търново, зона Пловдив и зона София интензивно участваха в полемики, целящи ефикасната работа в това равнище на футбола.

Организаторите от страна на БФС и АФЛ - заместник-изпълнителният шеф на централата Антон Попов и ръководителят на АФЛ Румен Вълков дадоха отлична оценка на приключилия есенен полусезон от шампионата и поканиха всички клубове да изпратят предложенията си за възможни промени в нормативната уредба до 15 март.

На последната среща през днешния ден в Национална футболна база Бояна, в наличието на члена на ИК на БФС Емил Костадинов, бе оповестено идното въвеждане на електронно състезание в Югозападната Трета лига, като проектите са планът да обхване всички зони от началото на идващия сезон.

От своя страна представителите на клубовете изрекоха благодарности на БФС и персонално на президента Борислав Михайлов за материалната поддръжка, изразяваща се в разпределянето на публични топки Joma, както и за навременното и правилно разпределение на солидарните заплащания от УЕФА, генерирани от присъединяване на българските представители в евротурнирите.

Стана ясно също по този начин, че и в четирите зони ще бъдат провеждани шампионати във възрастова група до 15 години, съдийските и делегатски такси за които ще бъдат поети от БФС. Централата също по този начин се наема с финансирането на 50% от цената на треньорските курсове за лиценз " C ".

Всички участници в предсезонните семинари си пожелаха триумф в пролетния дял на шампионата и подчертаха увереността си, че той ще се организира съгласно правилата на честната игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР