Преди седмица разказахме как един руснак е превърнал Mercedes-Benz AMG

...
Преди седмица разказахме как един руснак е превърнал Mercedes-Benz AMG
Коментари Харесай

Немски тунинг на Lada: висша проява на лош вкус

Преди седмица разказахме по какъв начин един руснак е трансформирал Mercedes-Benz AMG 5.5 в „ петица ”. И творбата му си има своите плюсове, въпреки и противоречиви. Но какво да кажем за това?! Ако има дребни деца и възрастни, които ви гледат в екрана, накарайте ги да вършат нещо друго, с цел да не получат кошмари.

Това, което виждате на фотографията, не идва от някое затънтено място в Чукотка, а от Нойховен, южно от Франкфурт, т.е. в Германия има човек (поне един), който е сметнат за добре да тунингова ВАЗ 2107 от 1990 година

Запознайте се с бялата Madonna (вижда се на челното стъкло), която е оповестена за продажба за 9000 евро.

Кой си е разрешил да оскверни толкоз цинично името на Богородица, не е ясно, защото сега тя се продава от автокъща M+M`s Automobile на най-големия портал за продажба на използвани коли. Същият търговец продава VW Golf VI GTI (211 к.с.) от 2012 година за 9999 евро, до момента в който неверната Мадона с огромните, не, това беше от един филм. Нашият воин е с 1000 евро по-евтин.

Явно тази цена би трябвало да се оправдае от наподобяващата вана за къпане долна част през целия автомобил, която откъм гърба е увековечена от сдвоен шумозаглушител, над който е инсталирана „ дъска за гладене ”. Тя би трябвало да подсигурява притискаща мощ на автомобила, чийто 75 к.с. от 1,9 литра работен размер (основен ремонт е минал двигателят) са способни да ускорят колата до 100 км/ч за… цяла безкрайност. Най-ценното в това създание са летите джанти Brock. Не, това би трябвало да е аудио системата Pioneer за 2800 евро, както твърди продавачът.

Още за този висш тунинг четете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР