Преди седмица Ливърпул “изригна със 7:0 срещу Манчестър Юнайтед, заради

...
Преди седмица Ливърпул “изригна със 7:0 срещу Манчестър Юнайтед, заради
Коментари Харесай

Клоп: Футболистите на Борнемут ще играят като луди срещу нас

Преди седмица Ливърпул “изригна ” със 7:0 против Манчестър Юнайтед, поради което упованията към тима се усилват. Сега на дневен ред е посещение на последния във Висшата лига Борнемут, който се бори за оцеляването си.

“Гледах по какъв начин играе отборът. Това е тим, който може да бъде извънредно неуместен противник. Борбата за оставане в Премиър лийг е също толкоз вълнуваща, колкото е и тази за Шампионската лига. Сигурен съм, че футболистите на Борнемут ще се борят като луди ”, съобщи мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

Победата над “червените дяволи ” беше петият следващ мач на Ливърпул без позволен гол за състезание. “Начинът, по който се отбраняваме, ти дава нужната непоклатимост да атакуваш. Това е основата на всичко ”, счита Клоп.
 Клоп за Фирмино: Решението му да напусне леко ме изненада Клоп за Фирмино: Решението му да напусне леко ме изненада
Германецът удостовери, че Луис Диас, Тиаго Алкантара и Джо Гомес са навън за гостуването на Борнемут, защото не са възобновени от травми. “Надявам се най-малко Диас да се завърне през идната седмица ”, разяснява мениджърът.

Наставникът регистрира и мощната форма, в която се намира КодиГакпо. “Не би трябвало да се оказва напън върху новите футболисти, аз в никакъв случай не съм го правил. Но това не значи, че върху даден играч няма подобен. Както знаем, животът може да се окаже тежък за някого, изключително когато струваш доста пари. Пишат се доста неща за теб. При Коди е явно, че нещата се получиха бързо. Надявахме се да стане по този начин. Неговият принос към този момент е забележим. Същото важи и за Дарвин Нунес, като и двамата са доста значими за нас. Процесът на селекция на даден футболист за трансфер няма по какъв начин да бъде съвършен, само че сега сме удовлетворени по какъв начин се получиха нещата (с Гакпо и Нунес - б.ред.). Опознаваш добре един състезател единствено когато е при теб ”, приключи Клоп.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР