Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше създаден като

...
Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше създаден като
Коментари Харесай

Димитър Стоянов за Украйна: Най-голямата заплаха за сигурността след Втората световна война

" Преди повече от четвърт век процесът SEDM беше основан като механизъм и един от най-важните конгреси за районно съдействие и повишение на сигурността и стабилността в Югоизточна Европа. През миналия интервал той изигра забележителна роля в процеса на укрепването на добросъседските връзки, за евроатлантическата интеграция на страните от района и значително способства за подобряването на военните качества на нашите въоръжени сили за справяне със заканите пред сигурността на XXI век ", сподели служебният министър на защитата Димитър Стоянов при откриването на годишната среща на министрите на защитата - SEDM (Процес на срещи на министрите на защитата от Югоизточна Европа), провеждаща се в София.

" Оценяваме това като най-голямата опасност за мира и световната сигурност след края на Втората международна война ", е мнението на Стоянов по отношение на войната в Украйна.

" Бих желал да изразя взаимност и почит към смелостта, твърдостта и героизма на украинския народ и украинските въоръжени сили в битката им за отстояване на териториалната целокупност и суверенитета на Украйна ", съобщи служебният министър.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР